DOBRO DOŠLI U T6 LIMITED
Ovo je mesto gde svaka porodica može da pronađe svoj kutak za savršeni obrok. Bake i deke mogu da uživaju u slatkim kolačima dok čekaju svoje naslednike da završe trening u našoj školici fudbala t6 NIKA, s verom da će baš ona biti odskočna daska za njihove talentovane mališane.
Mame mogu da se prepuste čarima đakuzija ili saune, jer dobra mama je odmorna mama. U balonu na travi tate mogu da ostave i srce i znoj uživajući u svom fudbalskom umeću sa prijateljima. A u t6 teretani već uveliko se spremaju mladići za leto, jer se na našem bazenu kupaju najlepše devojke grada.
t6 Limited od centra grada udaljen je samo nekoliko kilometara. Lociran je, van gradske vreve i gužve, na levoj obali Dunava, gde vam nudi priliku da se svaki dan opustite u jedinstvenoj ambijentalnoj celini.
t6 Limited vam omogućava da se posvetite i prepustite sebi. Pored wellness centra i teretane, u sklopu t6 Limited nalazi se i balon za fudbal, te vas, nakon rekreacije, ili relaksacije, u našem restoranu očekuju kreacije našeg kulinarskog tima.
Ovaj ambijentalni kompleks je idealan za celu porodicu jer u svom krugu ima i igralište, gde svako dete želi da zabava nikad ne prestane.
Vaša poseta nam predstavlja veliko zadovoljstvo i biće nam čast da vas ugostimo najbolje što umemo.
Dobro došli!
Mi jesmo restoran, bazen, balon i teretana,
ali nismo samo to.
Mi smo deo vašeg dana, koji rado živimo sa vama.
Hvala na poverenju,
vaš t6.

t6 Limited

NAŠ TIM
Ukoliko želite da postanete deo našeg tima pošaljite Vaš CV na mail adresu: t6limited@t6limited.rs
null

Naše osoblje

t6 Limited
null

Majstori kulinarstva

t6 Limited
null

Menadžment t6

t6 Limited

t6 limited info

Molimo Vas da upite i rezervacije vršite isključivo na broj telefona 065 955 99 05