t6NIKA ŠKOLICA FUDBALA

Važan dan za T6 Limited je svakako 18.10.2017. Tog dana smo postali deo dečije školice fudbala T6 Nika i na taj način smo oformili jednu mladu, ali posvećenu porodicu koja se trudi da malenim fudbalerima ulepša odrastanje i obezbedi najbolje uslove za treninge, razvijanje talenta, sticanje znanja, odgovornosti i nadasve fudbalskih veština.
Našim polaznicima želimo da pružimo sve uslove za napredovanje, pa im tako pružamo i iskustvo takmičenja, te mladim nadama fudbala, s posebnim zadovoljstvom omogućavamo učešće na fudbalskim turnirima i susrete sa drugim ekipama njihovih godina.
Mališani koji treniraju kod nas, a kojih je trenutno šezdeset i dvoje , igraju fudbal u balonu koji je izgrađen po standardima Svetske fudbalse federacije, dimenzija 20×40 metara, sa tribinama i najkvalitetnijom veštačkom travom. Takođe, pored ovog terena jedinstvenog kod nas, poželeli smo da polaznicima u letnjem periodu obezbedimo trening na svežem vazduhu, te smo se potrudili da napravimo jedan spoljašnji.
Sa svim ovim uslovima, kojii pružaju sate nezaboravne zabave, ali prvenstveno ozbiljne treninge fudbala dostojni smo zvaničnog pokroviteljstva FK Crvena Zvezda.

Cena mesečne članarine školice fudbala iznosi 3000 RSD.

t6Nika
školica fudbala

 

t6 Limited

USLUGE
null

Školica fudbala T6 NIKA

t6 Limited
null

Školica fudbala T6 NIKA

t6 Limited
null

Školica fudbala T6 NIKA

t6 Limited

t6 limited info

Molimo Vas da sve upite i rezervacije vršite isključivo na broj telefona 065 955 99 05