fbpx

Wellness

Posle naporne nedelje na poslu, večernjeg fudbala ili treninga u našoj teretani nudimo Vam mogućnost relaksacije u našem spa centru.

Finska sauna

Finska sauna je prostorija od drveta sa temperaturom vazduha 70–100° C, a vlažnost vazduha je niska, 10–15 procenata. Ukoliko polivate vrelo kamenje vodom, vlažnost se povećava. Unutra se nalaze drvene klupe na različitim visinama. Na gornjim klupama temperatura je nekoliko stepeni viša nego na donjim, jer je topliji vazduh lakši i samim tim ide uvis. Obično se počinje sa ležanjem ili sedenjem na nižem nivou kako bi se organizam postepeno privikavao na više temperature.

Počastite se zdravim načinom opuštanja i osećajte se sjajno.

T6 Limited finska sauna
T6 Limited wellness

Sauna podstiče poboljšanje cirkulacije, čišćenje kože, detoksikaciju i mnoge druge lekovite promene.

Finci imaju izreku: „U sauni ljutnja isparava, a bes se isušuje.“ I imaju pravo. Sve je prirodno i podređeno relaksaciji. Jedini materijal koji ćete naći u ovoj sauni je drvo, a jedini cilj je opuštanje i poboljšanje zdravlja. Bol u mišićima se smanjuje, napetost nestaje i već posle 15 minuta osećate se bolje. Posle kratke pauze možete ponovo da uživate u svim blagodetima ove saune, ali ne više od tri puta, jer temperatura vazduha dostiže i do 100 stepeni.

Zbog neizbežnog i obilnog znojenja, posle tretmana preporučujemo osveženje u našem restoranu. Živeli!!!

Biosauna

Veoma prijatan spoj finske i parne saune za maksimalnu relaksaciju.

Ne možete da podnesete jaku toplotu? Ovo je idealno rešenje za vas.

Biosauna je mešavina parne saune, koju još nazivaju i ruska banja, i finske, tradicionalne saune. Temperature u biosauni su između 40 i 60 stepeni, a vlažnost vazduha je veća, čak i do 60%, pa je pogodna za duži boravak i uživanje natenane. Iako nema ekstremnih temperatura, blagotvorno deluje na cirkulaciju, stres i opšte čišćenje organizma.

T6 Limited wellness
T6 Limited wellness

Đakuzi

Zaboravite na svakodnevicu i stres na poslu.

Uskočite u đakuzi, opustite se i izađite kao novi.

Sinonim za uživanje? Đakuzi. Razlog za to je jednostavan. Hiljade mehurića u najsavremenijim kadama je tu samo za vaš ugođaj. A sve što je lepo treba da se deli, pa je najbolje u društvu. Pozovite ekipu i zaronite u zabavu i opuštanje.