[ultimate_heading main_heading=“ORGANIZACIJA DOGADJAJA“ margin_design_tab_text=““][/ultimate_heading]

 

U kompleksu površine 1700m2 sa 120 sedećih mesta u retoranskom delu i 80 mesta u bašti, kao i 186 ležajki na bazenu i 80 sedećih garnitura i stolova i 40 sedećih mesta na VIP terasi, sa đakuzijem i 3 baldahina pored standardnih usluga, možemo Vam ponuditi i organizaciju radnog doručka, poslovnog ručka ili neke veće privatne ili korporativne proslave sa profesionalnom uslugom i najboljim odnosom cene i kvaliteta.

KORPORATIVNE PROSLAVE

Korporativne proslave su privatne proslave organizovane od strane korporacije, i mogu biti namenjene zaposlenima, klijentima ili poslovnim partnerima. Organizacijom korporativnih događaja kompanije uspostavljaju osećaj vezanosti, pripadnosti i solidarnosti među zaposlenima, klijentima i partnerima.

T6 limited, nudi Vam mogućnost organizacije korporativnih proslava:

Poslovni ručak

Poslovna večera

Tim bilding

Veče koktela

Svečana večera

PRIVATNE PROSLAVE

Ukoliko želite intimnu proslavu rođendana u krugu porodice, organizaciju večere sa prijateljima ili proslavu sa većim brojem zvanica, u tu svrhu T6 Limited Vam nudi restoran prefinjenog dizajna.

Molimo Vas da upit pošaljete na email – t6limited@t6limited.rs ili nas kontaktirajte putem telefona: +381 60 099 44 30

 

KETERING

Glavni pokretač rada T6 Limited kompleksa  je strast našeg tima prema kvalitetnoj i ukusnoj hrani. To je glavni sastojak svega što radimo i ključ uspešnog odnosa prema našim gostima.

Dizajnirali smo specijalnu ketering uslugu, dostavu hrane i pića na željenu adresu kako bismo izašli u susret individualnim potrebama svakog gosta.

Sa iskustvom našeg tima, uspešno snabdevamo naše goste širokom ponudom hrane i pića. Od korporativnog keteringa na različitim poslovnim dešavanjima, do fine dining keteringa, pokrivamo sve potrebe naših gostiju.

Možete biti sigurni da će Vam naša dostava hrane zadovoljiti sve Vaše potrebe i Vaš apetit!

Molimo Vas da upit pošaljete na email – t6limited@t6limited.rs ili nas kontaktirajte putem telefona: +381 60 099 44 30