fbpx

Organizacija događaja

Korporativne proslave

Bilo da se radi o proslavi godišnjice postojanja Vaše korporacije, najavi novog projekta , ili predstavljanju novog proizvoda, korporativne proslave su idealan način da pokažete zaposlenima, saradnicima i klijentima koliko cenite njihov rad, zalaganje i mišljenje. Svaki pojedinac je bitan, i svakome se treba posvetiti sa pažnjom.

Ovakvi događaji razvijaju osećaj zajedništva, pripadnosti i lojalnosti. Kolege sa kojima provodimo veći deo dana, postaju deo velike porodice.

Najbolje se sklapaju prijateljstva i dogovori, kada su ljudi opušteni.

U zavisnosti od Vaših potreba, nudimo Vam organizaciju:

  • Poslovnog ručka
  • Poslovne večere
  • Koktel večeri
  • Svečanu večeru

Ukoliko imate neku svoju ideju i zamisao, ili specijalni zahtev rado ćemo učiniti Vaše veče posebnim, i nezaboravnim.

Korporativne proslave
Privatne proslave

Privatne proslave

Bogatstvo se broji u prijateljima, i momentima koji nam ostaju zauvek u pamćenju. Najbolji poklon je kada ih možemo podeliti sa svim dragim ljudima. Prepustite organizaciju Vaše proslave nama, i nesmetano se posvetite gostima.

Razloga za slavlje nikad ne nedostaje, od rođenja deteta, prvog rođendana, osamnaestog, tridesetog, pedesetog, pa i stotog. Nova poglavlja u životu je lepo obeležiti- veridbe, devojačko i momačko veče, venčanja, krštenja…

Možda i ne mora da postoji razlog, slavimo život i ljubav!

Teambuilding

Sve uspešne kompanije, znaju koliko je bitan timski rad i osećaj pripadnosti. Dokazano je da je mnogo produktivnije zaposliti dobar tim, nego dobre radnike. Zato je jako važno, podsticati timski duh kroz opuštanje i zabavu van posla.

Poklonite zaposlenima, nešto iz našeg sadržaja- termin za turnir u fudbalu, mesečnu članiranu u teretani, dan u spa i wellness kutku, ili veče koktela i večeru.

Cenite druge, da bi drugi cenili Vas!

Team building
Ketering

Ketering

Priprema hrane je umetnost, zato prepustite hedonističkom slikaru- kuvaru, da kreira neverovatno ukusan mix sastojaka, od svežeg voća i povrća, i najkvalitetnijeg mesa koji ni jednog vašeg gosta neće ostaviti ravnodušnog.

Sa pažnjom smo osmislili ponudu keteringa, kako bismo zadovoljili svačiji ukus, i pomogli Vam da besprekorno i sa stilom organizujete proslavu na željenoj adresi.

Neka Vam svaki zalogaj budi svet čula, istančanih ukusa i mirisa!

Molimo Vas da upit pošaljete na email ili nas kontaktirajte putem telefona:
+381 60 099 44 30

Rezervišite na vreme